Oposicions extraordinàries

⚠️ Incidències en les reclamacions de les puntuacions.


El Departament d’Educació ens ha fet arribar el següent missatge:

➡️ En relació amb la reclamació a l’obertura de la pestanya de reclamació del tribunal núm. 10 de biologia, segons ens ha informat la unitat administrativa corresponent, des d’avui a les 00:00 ja està oberta la possibilitat de presentar reclamacions i es tancarà dilluns dia 18 a les 23:59.

La resta de tribunals que havien tingut problemes està esmenat, però el termini finalitza avui o dilluns. Cada aspirant ha de revisar els anuncis que han publicat els tribunals per saber el moment en què finalitza el termini, a excepció de dos casos en què els tribunals han publicat llistes en blanc, als quals se’ls obrirà altra vegada el termini.

➡️ RECORDEU que disposeu de 2 dies hàbils per presentar la reclamació des de l’endemà de la publicació de les notes.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes