Període de modificació de dades

Avui s’ha obert un període de modificació de dades. Del 12 al 19 de setembre de 2023, ambdós inclosos.

🗣️USTEC·STEs (IAC) INFORMA:

 

Període de modificació de dades.
Avui s’ha obert un període de modificació de dades:
  • Del 12 al 19 de setembre de 2023, ambdós inclosos.
➡️ Per modificar les dades, ves a: Enllaç modificació de dades

 

Quines dades es poden modificar?


👉 Pots activar o desactivar especialitats i perfils sempre que els tinguis reconeguts a l’Atri.
Les especialitats no es poden ordenar, l’ordre de preferència en què nomenen per especialitats l’estableix cada ST el dia de nomenaments en funció de les necessitats que tingui aquell dia. Si actives perfils, has de tenir present que es fan primer els nomenaments de les places amb perfil i després el de les ordinàries.


👉 Pots modificar les peticions de municipis o comarca on vulguis treballar.
En les teves peticions, pots posar només municipis, comarca o tot el ST. Si poses municipis, NO és obligatori posar la comarca o el ST en el llistat de peticions si no vols. Ordenar municipis significa que dones preferència a la distància. Posar la comarca o el ST significa que dones preferència a la durada del nomenament, independentment d’on sigui dins de la comarca o ST.📣 Gràcies a la nostra oposició, el Departament d’Educació ha paralitzat els canvis que volia introduir que obligaven a posar tota la comarca, i de moment pots ordenar municipis com sempre. Continuarem ferms en la nostra oposició a l’aplicació d’aquesta proposta, perquè resulta un perjudici de les condicions de les persones que formeu part de la borsa.


Avís! En la majoria de ST haureu de posar una altra àrea territorial, no us deixarà desar les dades si no ho feu.
NO US NOMENARAN MAI d’aquesta altra àrea territorial encara que sigui obligatori fer-la constar.👉 Pots modificar la jornada en la qual vols treballar en funció dels teus interessos.

 

Puc introduir titulacions noves?
No, per acreditar noves titulacions, has de fer arribar la documentació al ST des del portal Atri (Expedient/Sol·licituds recursos humans) si tens nomenament o mitjançant una petició genèrica si no en tens. Un cop et consti a l’Atri la nova especialitat reconeguda, la podràs activar en una modificació de dades. De la mateixa manera succeeix amb els perfils: un cop els tens reconeguts a l’Atri, els pots activar a les dades de la borsa en un període de modificació de dades.

 

Quan es fan efectius els canvis?
Els canvis que introdueixis quedaran registrats just en el moment en què desis les dades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes