Novetats: Concurs oposició extraordinari

Actualitzat!

⇒ Davant una reclamació, el tribunal em pot abaixar la nota?

⇒ Dates publicació puntuació provisional i presentació de reclamacions

⇒ Quins mèrits es valoren a la fase de mèrits

 


ATENCIÓ ❗ RECLAMACIÓ DE LA NOTA D’OPOSICIÓ 

 

⚠️ Davant una reclamació, el tribunal em pot abaixar la nota?

 

Com que hi ha una preocupació generalitzada de les persones aspirants que, davant d’una reclamació, el tribunal pugui abaixar la nota, des del sindicat us hem assegurat en tot moment que això NO PODIA SUCCEIR perquè una reclamació és la via per exercir el dret de les persones a mostrar la disconformitat davant del resultat d’algun procediment. En cap cas, doncs, el fet de presentar una reclamació pot suposar un perjudici per la persona interessada. De totes maneres, acabem de fer aquesta consulta al Departament d’Educació en la mesa que estem celebrant i la seva resposta corrobora el que us hem assegurat en tot moment: ELS TRIBUNALS NO PODEN ABAIXAR LA NOTA de cap aspirant pel fet de fer la reclamació que consideri.

 

👉 El Departament s’ha compromès a fer arribar una nota a tots els tribunals avisant que no poden abaixar les notes de les persones aspirants que facin reclamació.

 

➡️ RECORDEU que disposeu de 2 dies hàbils per presentar la reclamació des de l’endemà de la publicació de les notes.

 

(descarrega aquí un model de formulari per fer la reclamació)


Dates publicació puntuació provisional i presentació de reclamacions

Els tribunals publiquen la puntuació provisional de cada part de la prova i la puntuació global obtinguda a l’Espai personal i al tauler d’anuncis de la seu del tribunal.

Aquesta puntuació es publica entre el 12 i el 15 de setembre de 2023. Pots presentar reclamacions a través de l’Espai personal, des de l’endemà de la publicació de la teva puntuació i en el termini de dos dies hàbils.

Dins del termini de presentació de reclamacions:

  • Accedeix a l’apartat “Presentació de reclamacions” del teu Espai personal i segueix les indicacions de la pantalla.
  • Selecciona del desplegable la part de la prova que vols reclamar i adjunta-hi el document justificatiu.
    Cal reclamar, si escau, per a cada part de la prova, part A i part B (o B.1 i B.2) i redactar un document per a cada part amb la reclamació. Tots els documents han de tenir format PDF i 2 MB com a màxim.
  • Si vols reclamar una altra part de la prova, l’has de seleccionar del desplegable i adjuntar el document amb la reclamació.
  • Clica el botó “Torna“.
  • Comprova que s’ha enregistrat la teva reclamació.

Pots descarregar el justificant de la reclamació amb la relació de la documentació presentada per cada part de la prova. La reclamació no es considera presentada davant del tribunal fins que finalitza el termini dels dos dies hàbils. Durant aquests dos dies hàbils, pots incorporar els documents que consideris necessaris.

La resposta del tribunal a la teva reclamació la pots consultar dins l’apartat “Presentació de reclamacions” del teu Espai personal. Quan aquesta estigui disponible rebràs un avís al correu electrònic.

 


Quins mèrits es valoren

Únicament es valoren els mèrits assolits fins al 10 de febrer de 2023 i al·legats a l’apartat que correspongui.

La puntuació màxima que pots aconseguir per la valoració de tots els mèrits és de 10 punts, que es desglossen de la manera següent:

  • experiència docent: fins a 7 punts (apartat 1 de l’annex 2 de la Resolució);
  • formació acadèmica: fins a 2 punts (apartat 2 de l’annex 2 de la Resolució);
  • altres mèrits: fins a 1 punt (apartat 3 de l’annex 2 de la Resolució).

Un mateix mèrit no pot ser valorat en més d’un apartat ni subapartat.

Pots consultar el barem a l’annex 2 de la convocatòria en la Resolució EDU/4037/2022, publicada el 27 de desembre de 2022 al DOGC.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes