Incidència nomenaments 1/9/2023

El Departament ens informa que s’ha produït una incidència tècnica en els nomenaments telemàtics d’avui 1 de setembre de 2023.

Serveis territorials que no han publicat les adjudicacions de nomenaments: Consorci d’educació de Barcelona, Maresme i Vallès Oriental, Catalunya Central, Alt Pirineu i Aran i Terres de l’Ebre.

Per poder resoldre aquesta incidència tècnica cal modificar novament la franja horària de connexió. Per tant, els docents dels serveis territorials que hàgiu rebut un nomenament telemàtic, us heu de connectar entre les 13.30 i les 15 hores per acceptar-lo.

Els nomenaments dels docents del Consorci d”Educació de Barcelona es faran el dilluns 4 de setembre (properament s’informarà de la franja horària d’acceptació)

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes