Publicades les llistes definitives d’admesos i exclosos al procediment d’integració del professorat PTFP al cos de Secundària.

S’han publicat les llistes definitives del procés d’integració del professorat del cos de professors tècnics de formació professional, a extingir, en el cos de professors d’ensenyament secundari.

Pots interposar un recurs administratiu a la llista definitiva, del 30 d’agost fins al 2 d’octubre, ambdós inclosos.

  • Annex 1. Llista definitiva de personal funcionari de carrera del cos, a extingir, de professors tècnics de formació professional proposat per a la seva integració en el cos de professors d’ensenyament secundari
  • Annex 2. Llista definitiva de persones sol·licitants excloses per a la integració en el cos de professors d’ensenyament secundari
  • Annex 3. Llista definitiva de persones funcionàries de carrera del cos, a extingir, de professors tècnics de formació professional que es trobaven en servei actiu en aquest cos a Catalunya a partir del 19 de gener de 2021 i que no ho estan en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds
  • Annex 4. Llista definitiva de persones funcionàries de carrera del cos, a extingir, de professors tècnics de formació professional que es trobaven en servei actiu en aquest cos a Catalunya a partir del 19 de gener de 2021 i que posteriorment són persones funcionàries de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes