Nomenament de personal funcionari i presa de POSSESSIÓ
➡️ Instruccions presa de possessió de la plaça assignada en el concurs de mèrits.

El personal que heu obtingut plaça de funcionari/a al CM, heu d’omplir un formulari de presa de possessió presencial de la plaça i lliurar-lo, signat electrònicament, a la direcció del centre assignat que també el signarà i en farà la tramesa al servei territorial corresponent mitjançant una eValisa única amb tots els formularis rebuts. En cas que estiguis en situació de baixa mèdica, o gaudint d’algun permís, has d’omplir aquest mateix formulari i fer-lo arribar a la direcció per eValisa adjuntant la documentació acreditativa.
Si per causa de força major, com per exemple ingrés hospitalari, no pots trametre el formulari a la direcció del centre, has de justificar aquesta situació perquè el termini de presa de possessió quedi suspès fins que la puguis fer efectiva. Es reprendrà el termini quan presentis, signat electrònicament, el formulari de presa de possessió presencial a la direcció del centre assignat.
 
És possible que, per motius diversos (excedències, serveis especials), l’1 de setembre no t’incorporis a la plaça i centre assignats. És en aquests casos que hauràs d’emplenar el formulari de presa de possessió telemàtica i fer-lo arribar, signat, per eValisa al Departament d’Educació o, si no tens identificador GICAR, mitjançat el formulari de petició genèrica.
 
➡️ Tota la informació la tens a la web del Departament d’Educació.
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes