El Departament d’Educació ens ha fet arribar les dates dels nomenaments telemàtics del mes de juliol, agost i setembre de 2023

USTEC·STEs (IAC) INFORMA: El Departament d’Educació ens ha fet arribar les dates dels nomenaments telemàtics del mes de juliol, agost i setembre de 2023:

➡ El dia 31 de juliol es realitzaran actes de nomenaments telemàtics. Aquest dia de nomenaments, s’adjudicaran telemàticament vacants, de tots els centres de primària, secundària i de règim especial.

Es donaran les vacants que han quedat pendents de cobrir.

De 10h a 11.30h

– Barcelonès
– Catalunya Central
– Girona
– Penedès
– Tarragona
– Vallès Occidental

De 12h a 13.30h

– Consorci
– Alt Pirineu i Aran
– Baix Llobregat
– Lleida
– Maresme-Vallès Oriental
– Terres de l’Ebre

Publicat a “Informació per al curs 23-24” de la web del Departament

 

➡ El dia 30 d’agost i 1 de setembre de 2023 s’adjudicaran telemàticament substitucions de tots els centres de primària, secundària i règim especial de jornada sencera i mitja jornada, i qualsevol vacant de qualsevol jornada que hagi quedat pendent de cobrir.

Per saber la franja de connexió, consulteu la web del Departament o dels vostres SSTT.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes