La FOLC participarà a la concentració de dilluns vinent a Borriana “Tots amb el valencià”

L’entitat fa una crida a la mobilització ciutadana en defensa de la llengua

Dilluns vinent, 17de juliol, a les 7 de la vesprada davant de la Biblioteca pública de Borriana, la Federació d’organitzacions de la llengua catalana, FOLC, participarà a la concentració unitària “contra la censura i la valencianofòbia. Tots amb el valencià”.

La participació de la FOLC estarà integrada per representants d’Escola Valenciana i el STEPV.
La FOLC suma la seva veu a la crida a la mobilització ciutadana en defensa de la llengua i a la cultura, greument amenaçada al País Valencià, Illes Balears, Catalunya, la Franja i a la Catalunya del Nord.
València, Palma, Barcelona, 14 de juliol de 2024.
USTEC·STEs (IAC), com a membres de la FOLC, donem tot el suport per combatre aquest atac contra la llengua.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes