Recursos contra el CM, seleccionats i adjudicacions d’estiu

USTEC·STEs (IAC) us traspassem informacions d’interès de la darrera mesa

Seleccionats al CM i adjudicacions estiu

Entre el llistat provisional de les adjudicacions d’estiu i el definitiu van anar arribant renúncies per degoteig, algunes a temps perquè les places de resultes poguessin oferir-se a les definitives, altres no. El dimecres 5 de juliol s’havien resolt 297 renúncies, però no van incorporar 297 persones més, 204 ja tenien adjudicació com a interines pel mateix cos. Si l’adjudicació era al mateix cos, però en una especialitat diferent de la del CM, ja van avisar que no farien canvi (el punt 7.4.2 de la resolució ho recull). Les persones amb aquesta situació rebreu o heu rebut un correu del Departament avisant que el curs que ve us quedeu amb l’adjudicació en l’especialitat assignada, però al vostre registre informàtic constareu amb l’especialitat del CM i com a funcionàries de carrera a dia 1 de setembre, i de cara a les adjudicacions d’estiu dels pròxims anys sempre constareu amb l’especialitat del CM (recordeu que, igualment i mentre no obtingueu plaça definitiva en un concurs de trasllats, sempre podreu optar a totes les especialitats reconegudes). La resta, 93 persones, són interins/es que no han obtingut plaça, que són d’altres administracions o que són funcionaris/àries que canvien de cos. A aquestes persones no us faran fer una sol·licitud per a les adjudicacions d’estiu, des del Departament us trucaran personalment i miraran amb les vacants que tenen què us poden oferir. Jugaran amb les places vacants sense cobrir, les places que quedin lliures a causa de les renúncies, les places que deixin lliures els que tenen plaça a dos cossos, les places dels que demanen excedències per interès particular, serveis especials… L’ordre de prioritat a l’hora de posar-se en contacte serà el de la puntuació obtinguda en l’especialitat que correspongui al CM (ex., si tenen 15 persones d’infantil a qui adjudicar plaça, contactaran amb elles per ordre de puntuació del CM). Evitaran al màxim fer saltar persones interines, seria la darrera opció a contemplar i només es durà a terme si no hi ha cap més remei.

Gestió dels recursos contra el CM

S’estan resolent de mica en mica. Cada recurs que s’estimi es relacionarà amb una renúncia. Per tant, si s’estima el recurs d’una persona i això comporta que sigui seleccionada al CM, buscaran per a ella una vacant d’entre les places disponibles generades per les renúncies en aquella especialitat, tenint en compte, el màxim possible, la proximitat.

Denegaran totes les reclamacions de les persones seleccionades en una especialitat que no és la que tenien com a prioritària i que reclamen plaça en l’especialitat prioritària.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes