Personal laboral docent: Sol·licitud de la reducció de jornada per a majors de 55 anys

El personal laboral docent, inclosos els Tècnics de Gestió i els Monitors de Formació Ocupacional, que té entre 55 i 64 anys destinat, amb més de 15 anys de serveis en qualsevol nivell educatiu de l’ensenyament públic no universitari, pot sol·licitar​ una reducció de 2 hores d’activitats complementàries setmanals de presència al centre per fer activitats d’una altra naturalesa.
El termini de presentació de sol·licituds no ha de ser més tard del 5 de setembre del curs per al qual es sol·licita.
Cal fer la sol·licitud a través de l’ATRI: Gestió del temps > Permisos i Absències > Alta de sol·licituds > Permisos i llicències.
Des de la USTEC·STEs (IAC) continuarem exigint que aquest dret sigui reconegut també per a tot el personal laboral del Departament d’Educació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes