CONCURS OPOSICIÓ D’ESTABILITZACIÓ Repetició de les proves selectives. Categories transversals (convocatòria 700)


• DATA: Dissabte 1 de juliol de 2023, a les 9.30 h:

• LLOC:  Les proves es realitzaran a la mateixa localitat on vas fer l’examen del dia 29 d’abril.


Tornen a estar convocades les persones aspirants admeses a les llistes definitives de les proves del concurs oposició del procés d’estabilització  del personal laboral transversal (convocatòria 700, competència de la DG de Funció Pública),  que inclou les següents categories:

  • Fisioterapeuta (codi: 707),
  • Oficial/a de 1a. Cuiner/a (codi: 719),
  • Oficial/a de 1a. Manteniment (codi: 720),
  • Monitor/a de formació ocupacional (codi: 708)
  • Tècnic/a de gestió. Personal laboral docent (codi: 730 – Personal laboral docent),
  • Subaltern/a (codi: 728)

INFORMACIÓ IMPORTANT PELS ASPIRANTS:
Les persones aspirants que han de dur a terme l’examen en data d’1 de juliol, durant la setmana del 26 de juny rebran un avís a través del «punt carpeta» mitjà de comunicació que es va posar en marxa a l’inici del procés del concurs oposició d’estabilització. On hi haurà el llistat d’aspirants per aula, lloc, facultat adjudicada i plànol, quin material han de portar, el plànol de totes les sortides d’emergència de la facultat.
De la mateixa manera a la facultat adjudicada, una banderola per evitar confusions a l’hora de trobar l’entrada a la porta per la qual han d’accedir.


Podeu consultar tota la informació a la web de Funció Pública

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes