Llistats definitius de les oposicions extraordinàries: com no, un despropòsit més

USTEC INFORMA:

LLISTATS DEFINITIUS DE LES OPOSICIONS EXTRAORDINÀRIES: COM NO, UN DESPROPÒSIT MÉS!!!

Avui s’han publicat els llistats de les persones admeses a les oposicions i de quin tribunal us ha tocat per fer les proves i, per variar, s’ha fet de la pitjor forma possible. Estan mal organitzats i comporten confusions que estan generant novament el neguit de les persones opositores. Quan acaba un tribunal, a la mateixa pàgina comencen amb la gent del tribunal següent sense indicar el tall (perquè acaba l’abecedari i torna a començar). Així, la gent us trobeu que al llistat formeu part d’un tribunal i a l’espai personal de l’eTauler consteu en un altre tribunal. EL QUE COMPTA ÉS EL TRIBUNAL QUE US CONSTA A L’eTAULER.
L’administració ens ha informat que refarà els llistats i demà els tornarà a publicar de nou.
És del tot incomprensible i lamentem la mala gestió de l’administració, es demostra que la feina feta a darrera hora, amb presses i de forma improvisada, no pot donar bons resultats i qui en paga les conseqüències sempre són els participants.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes