USTEC·STEs informa: Llistat Definitiu del Concurs de mèrits a Catalunya

LLISTAT DEFINITIU CONCURS DE MÈRITS A CATALUNYA:

Des D’AHIR, moltes persones participants al CM us esteu trobant un canvi en les dades a l’Atri (expedient, consulta de dades, altres dades) que us informen que heu estat seleccionades o que hi ha un canvi d’especialitat o de cos en la plaça obtinguda. Com ja us vam anunciar, el Departament ens va traslladar que les places lliures de les renúncies que es produïssin fins ara, les places lliures que van quedar de les 84 persones que van sortir dels llistat de seleccionats/des, i la resolució dels recursos d’alçada favorables que hagin pogut tramitar fins ara, farien modificar el llistat de persones seleccionades pel CM tenint en compte l’ordre de preferència de les especialitats de totes les persones participants. Els correus que esteu rebent informen que el llistat definitiu es publicarà DEMÀ dia 15 de juny. Tan bon punt el publiquin en farem difusió, estigueu al cas!
A qui esteu rebent el correu, se us informa que haureu de fer la sol·licitud de les adjudicacions d’estiu, pel que sembla, entre les 9 i les 18h (si no és així que algú em rectifiqui). No badeu, sobretot perquè si no la feu us adjudicaran una plaça d’ofici.
Si heu rebut una proposta de continuitat al vostre centre, entenem que es tindrà en compte igual però en la fase de personal funcionari. Si la proposta és en un cos diferent, no tindrà recorregut i s’anul·larà.

LLISTAT DEFINITIU DE LES ALTRES CCAA:

Es preveu la seva publicació també DEMÀ dia 15 a partir de les 12 del migdia. Recomanem a totes aquelles persones que estiguin definitivament seleccionades en altres CA i també a Catalunya que renunciïn demà mateix a la plaça de Catalunya si és que volen conservar la de l’altra CA. A partir de demà, el Departament d’Educació de Catalunya pot enviar en qualsevol moment el llistat definitiu al ministeri.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes