Premsa

12/06/23 Dia Mundial contra el Treball Infantil

Justícia social per a tothom. Posar fi al treball infantil.

“L’OIT organitza un esdeveniment paral·lel d’alt nivell durant la 111a reunió de la Conferència Internacional del Treball el 12 de juny per commemorar el Dia Mundial contra el Treball Infantil. Té com a objectiu analitzar la connexió entre la justícia social i l’eradicació del treball infantil. Els experts debatran sobre els progressos realitzats pels membres de l’OIT en el compliment dels seus compromisos, amb especial èmfasi en com aquests esforços contribueixen a l’avanç cap a la consecució de la justícia social”.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes