Informació sobre els tribunals d’oposició (errades en la composició)

Arran de les queixes que hem traslladat des d’USTEC•STEs l’administració aquest matí ens informa del següent:
Per garantir que la fase d’oposició es porti a terme segons el calendari previst els tribunals s’han de constituir avui dia 8 de juny.
Un cop constituïts es podran acceptar les renúncies d’aquelles persones que ja han participat com a voluntaris en el Concurs de Mèrits, juntament amb altres situacions que pugui valorar el mateix tribunal.
Es donarà publicitat de la composició final dels tribunals.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes