Nova convocatòria de l’Assemblea informativa sobre la Integració del professorat tècnic d’FP

Companys i companyes, ahir a la tarda ens vam veure obligats a suspendre l’assemblea informativa sobre la integració del professorat tècnic d’FP al cos de professorat de secundària a conseqüència dels atacs informàtics que vam patir.
Hem de denunciar que aquests fets són intolerables i suposen un greuge envers tot el professorat que ha vist com se l’ha privat del dret a ser informat degudament. Qualsevol atemptat contra la llibertat sindical, com ara el dret a la informació sindical, està perseguit per la justícia i constitueix un delicte contra el dret a la llibertat sindical (art. 315 del Codi Penal).
USTEC·STEs posarem en mans de l’autoritat competent els fets i, al mateix temps, vetllarem perquè no tornin a succeir.
Ens sap molt greu no haver-vos pogut informar com nosaltres haguéssim volgut, per això avui, 1 de juny, a la mateixa hora (18h), tornarem a fer l’assemblea, però aquesta vegada amb una plataforma més segura.
Per tant, us animem a connectar-vos a l’assemblea i a convidar tot el professorat d’FP, en especial el del cos de PTFP, per poder informar-vos adequadament sobre el procediment d’integració, perquè ningú perdi cap dret i, al mateix temps, per demostrar als que atempten contra els drets dels treballadors i treballadores que no poden intimidar-nos si estem ben informats i units.
Integració i equiparació PTFP

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes