USTEC·STEs (IAC) fem arribar a funció pública i als grups parlamentaris l’informe que demostra la manca de places al concurs de mèrits. Consulta totes les dades de l’anàlisi que hem realitzat.

A la mesa sectorial d’educació del passat 20 d’abril, USTEC·STEs ja vam demostrar davant del Departament d’Educació les limitacions i la manca d’oferta al concurs de mèrits i vam reclamar el traspàs de places.

L’anàlisi d’USTEC·STEs ha permès corroborar que fins a 4.178 docents en actiu amb una antiguitat anterior a l’1 de gener de 2016 no han obtingut cap plaça al concurs de mèrits i que l’oferta inicial de places era de com a mínim 1.536 places menys del que marquen les addicionals 6a i 8a de la llei estatal.

Davant la passivitat del Departament, USTEC·STEs:

  • Hem fet arribar el nostre informe a la secretària general de funció pública, i hem exigit tant el traspàs de places com iniciar la negociació d’un pacte d’estabilitat. Tornarem a exposar l’informe i defensar el traspàs de places i el pacte d’estabilitat aquest dimecres 17 de maig en el marc del grup de treball d’estabilització de la mesa de funció pública.

  • Durant aquesta setmana hem començat una ronda de trobades amb els grups polítics del Parlament de Catalunya per donar-los a conèixer l’informe i les nostres demandes.

  • Fem públiques les dades de l’informe per compartir-les amb tota la comunitat educativa.

Des d’USTEC·STEs (IAC), i en el marc de la mesa sectorial d’educació i la mesa de funció pública, continuem insistint al Departament d’Educació que traspassi aquestes
places
que poden minimitzar els impactes que el reial decret estatal ha generat. Alhora, continuem lluitant per un major nombre de places al conjunt de processos d’estabilització i lluitem també perquè aquests processos siguin més justos i sobretot pel pacte d’estabilitat que garanteixi que ningú perdrà la feina.

Cap interí/ina al carrer!

Descarregar informe en format PDF Informe Concurs de mèrits

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes