Barem del número d’ordre provisional de la borsa de treball per al curs 2023-2024

Com comprovar si el meu número d’ordre provisional de la borsa de treball és el correcte?

Exemple pràctic: Suposem que jo tinc el número 26.535. Suposem que porto treballats, segons puc veure en l’aplicatiu, 2 anys, 2 mesos i 7 dies.

Llavors, hauré de mirar a la graella de sota, el número immediatament inferior i el superior, que són el 26.000 i el 27.000. Veuré llavors que la persona amb el 26.000 porta exactament 2 anys, 3 mesos i 2 dies treballats… i que el 27.000 porta 2 anys1 mes i 4 dies treballats. Això vol dir, que donat que tinc el 26.535 hauré d’haver treballat menys de 2 anys, 3 mesos i 2 dies i més de 2 anys, 1 mes i 4 dies. Donat que he treballat 2 anys, 2 mesos i 7 dies, quadra i en principi ha d’estar bé el meu número, sempre i quan, en repassar la meva experiència docent, hi apareguin totes les meves feines (si, per exemple, no apareix quan vaig treballar a l’Escola Pablo Picasso 7 dies, fa ja un temps, llavors, ho hauré de reclamar).

Tot seguit podreu descarregar el model de reclamació aquí: model.de.reclamacio.numero.provisional.borsa.23.24.A533.

Recordeu que el termini per presentar reclamacions contra el nou número d’ordre obtingut va del 4 al 15 de maig de 2023.


Finalment, avui dimecres 10 de maig, després de sol·licitar-ho repetidament i fer pública la denuncia, hem aconseguit el barem per tal de poder fer les reclamacions escaients.

Tot seguit podreu trobar la denuncia pública que vam fer dilluns:

L’Administració no es mostra transparent en publicar el barem de la borsa del professorat. Això dificulta el procés de reclamacions per part dels docents, ja que no poden comprovar si hi ha algun error en la seva puntuació ni comparar-se.

La borsa de treball del professorat és un element clau per a la gestió de les substitucions en el sector educatiu. Malgrat això, perquè aquesta eina sigui justa i eficaç, és imprescindible que es publiqui el barem de puntuació amb antelació suficient perquè els aspirants puguin comprovar que la seva puntuació és correcta i, si no és així, fer les corresponents reclamacions. Des del 4 de maig s’ha obert el període per fer tals reclamacions, però a hores d’ara, encara no s’ha publicat el barem per comprovar les puntuacions. Divendres ja vam denunciar aquesta irregularitat, però encara no s’ha fet res per esmenar-ho.

USTEC·STEs considerem que l’opacitat en la publicació del barem posa en perill la transparència del procés i afecta negativament els aspirants, que es veuen privats del seu dret a reclamar si hi ha hagut errors en el càlcul de la seva puntuació.

Per tot això, exigim de nou a l’Administració que publiqui immediatament el barem de la borsa del professorat i que estengui el període de reclamacions per donar temps suficient als aspirants a comprovar la seva puntuació i, si cal, presentar les corresponents reclamacions.

USTEC·STEs continuarem vigilant la transparència dels processos de selecció i vetllarem pel compliment dels drets dels aspirants al sector educatiu.

USTEC·STEs (IAC), Barcelona, 8 de maig de 2023.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes