xerrada

Xerrada-Presentació de la Caravana Melilla 2023


Xerrada-Presentació de la Caravana Melilla 2023 (23 juny – 1 juliol)

Dijous 11 maig 18.30h Lleialtat Santsenca (Carrer Olzinelles 31, Barcelona)

La caravana obrim fronteres serà present a Melilla per exigir justícia en el primer aniversari de la massacre a la tanca, on van morir assassinades almenys 40 persones i es compten fins a 77 desaparegudes.
Enguany també passarem per les zones de Màlaga i Almería rememorant els fets de “la desbandà” (crims de guerra franquistes) i acabarem al País Valencià, on hi ha ports solidaris de vaixells de rescat al mediterrani.

Caravana Melilla

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes