No tanqueu cap línia de I3 a Parets del Vallès

Fotos i vídeo.

USTEC·STEs (IAC) donem suport a les famílies i a l’escola Lluís Piquer de Parets del Vallès perquè no tanquin una línia d’I3 en aquest centre. Amb 31 inscripcions, el Departament d’Educació ha decidit tancar una línia i obligar a 12 famílies a matricular-se en un altre centre del poble allunyat dels seus domicilis. L’escola Lluís de Piquer té una SIEI i això significa que té un alt nombre d’alumnat amb NESE. Mantenir les dues línies és un benefici per l’atenció a l’alumnat i, per tant, en favor de l’escola inclusiva. A aquest fet se suma que el poble té matrícula viva i això suposa que al llarg del curs es vagin escolaritzant alumnes nous als diferents centres. Aquesta circumstància fa necessari el manteniment de totes les línies educatives de tots els centres educatius del municipi.
Novament, el Departament d’Educació, tot i els seus discursos populistes on exposa la seva preocupació per l’alumnat i les famílies i la propaganda de la reducció de ràtios, que en realitat és una retallada d’oferta de places públiques, demostra a la pràctica que realment no vetlla pel benestar dels infants, ni per la conciliació de les seves famílies, ni per preservar la qualitat de l’escola pública.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes