Concurs oposció d’estabilització. Publicació lliestes definitives d’admesos i exclosos

El Departament ha fet públiques les llistes definitives d’admesos i exclosos a les diferents convocatòries dels processos d’oposició d’estabilització, així com el lloc i la data de realització de les proves. Consulta segons sigui la teva convocatòria:

 • Concurs oposició d’estabilització: categories del personal laboral de l’àmbit educatiu (EDU. EEE, AEE, NAJ, OFI jardiner/a, OFI cambrer/a i TIS)
 • Concurs oposició d’estabilització: categories transversals de Funció Pública- Convocatòria 700 (CUI-719, FIS-707, Monitor/a Formació Ocupacional-708, NET-724, OFI Manteniment-720, Tècnic de Gestió/ laboral docent-730)
Hem exigit al Departament i a Funció Pública que es concedeixi el permís de les 24h anteriors a la realització d’un examen oficial, tal com es va concedir en altres convocatòries. Restem a l’espera de resposta. Des d’USTEC·STEs (IAC) continuarem lluitant per aquest dret.

Concurs oposició d’estabilització: categories del personal laboral de l’àmbit educatiu (EDU. EEE, AEE, NAJ, OFI jardiner/a, OFI cambrer/a i TIS) Consulta la Resolució.

Llista definitiva de persones admeses

Llista definitiva de persones excloses

Contra aquesta resolució és pot presentar recurs administratiu des del 13 d’abril al 12 de maig a través del següent enllaç.

DATA  I HORARI DE REALITZACIÓ DE LES PROVES: Dissabte 29 d’abril a les 09.00h (l’accès  a les aules es tancarà a les 10.00h, hora d’inici de realització de les proves)

LOCALITZACIÓ: Totes les proves estaran centralitzades, malgrat haver-ne demanat la descentralització a Barcelona a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Avinguda Diagonal, 684, 08034 Barcelona

La localització de les aules assignades a cada categoria es farà públic més endavant. Us continuarem informant.

IDENTIFICACIÓ PERSONAL I ALTRE MATERIAL QUE HEU DE PORTAR:

  • Document oficial d’identitat (original i en vigència): DNI, NIE, passaport o carnet de conduir.
  • Bolígraf negre i corrector de cinta o líquid blanc.

NECESSITAT D’ALLETAMENT O ALTRES CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS DURANT LA REALITZACIÓ DE LA PROVA

Està prevista sala d’alletament i altres espais per poder donar resposta a les diferents circumstàncies personals que es requereixin.

Cal comunicar aquestes necessitats, degudament acreditades, a través de la Bústia de Contacte indicant:

  • Tema: Educació i formació
  • Subtema1: Personal d’administració i serveis
  • Subtema2: Oposicions
  • Assumpte: Necessitat d’alletament/ Altres necessitats específiques durant la realització de les proves.

Podeu consultar més informació en la web del Departament d’Educació o en l’apartat de Preguntes Freqüents

Concurs oposició d’estabilització: categories transversals- Convocatòria 700 (CUI-719, FIS-707, Monitor/a Formació Ocupacional-708, NET-724, OFI Manteniment-720, Tècnic de Gestió-730) Consulta la Resolució.

Per tal de consultar els annexos amb els llistats d’admesos i exclosos cal que accediu a la vostra àrea privada del Portal d’accés a les persones aspirants en els processos de selecció habilitat per Funció Pública.

Davant d’aquesta resolució es pot presentar recurs administratiu en el següent enllaç fins el 6 de maig.

DATA  I HORARI DE REALITZACIÓ DE LES PROVES: Dissabte 29 d’abril a les 09.00h

LOCALITZACIÓ:

En el Portal d’accés a les persones aspirants en els processos de selecció podeu consultar el lloc concret assignat per fer les proves, segons el codi postal indicat en el moment de la sol·licitud.

Està previst descentralitzar les proves en les següents ubicacions, per aquelles categories en què hi hagi un nombre suficient de candidats.

   Lleida- Universitat de Lleida:

   Tarragona- Universitat Rovira i Virgili:

En els dies propers a les proves es publicaran les localitzacions de les aules en la web de Funció Pública.

IDENTIFICACIÓ PERSONAL I ALTRE MATERIAL QUE HEU DE PORTAR:

  • Document oficial d’identitat (original i en vigència): DNI, NIE, passaport o carnet de conduir.
  • Bolígraf negre i corrector de cinta o líquid blanc.

NECESSITAT D’ALLETAMENT O ALTRES CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS DURANT LA REALITZACIÓ DE LA PROVA

Està prevista sala d’alletament i altres espais per poder donar resposta a les diferents circumstàncies personals que es requereixin.

Cal comunicar aquestes necessitats, degudament acreditades, a través d’un escrit de petició en el següent enllaç.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes