Concurs de mèrits

Divendres 31.03.2023, publicada a les 13 hores la llista definitiva de valoració de mèrits.

Eina USTEC per consultar les valoracions del concurs de mèrits.

Si no esteu d’acord amb la valoració definitiva dels mèrits; heu de presentar un RECURS D’ALÇADA en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació a l’e-Tauler

També podeu consultar-ho des de l’espai personal GICAR o bé consulteu els llistats:
Valoració definitiva dels mèrits
Proposta de persones seleccionades
Proposta de persones no seleccionades

Resolució dels resultats de la valoració definitiva dels mèrits publicada al tauler d’anuncis de la Generalitat

Si no esteu d’acord amb la valoració definitiva dels mèrits; la proposta de persones seleccionades; la llista complementària de les persones aspirants que segueixen a les proposades; i/o les renúncies presentades per les persones aspirants en el procés selectiu, heu de presentar un RECURS D’ALÇADA en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació a l’e-Tauler davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres del Departament d’Educació.

 

Més informació a la web del departament

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes