Borsa extraordinària del Personal Laboral

Ampliació geogràfica d’algunes categories dins la convocatòria extraordinària 15/2022

El Departament d’Educació ha publicat la Resolució de modificació de la resolució de 21 de desembre de 2022 ampliant noves zones geogràfiques a les ja publicades. 

 

  • Oficial de primera manteniment (D1) – OFI: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Penedès, Berguedà, Cerdanya, Garrigues, Maresme, Moianès, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Pla d’Urgell, Priorat, Ribera d’Ebre, Ripollès, Solsonès, Terra Alta, Urgell, Val d’Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

NOU: Baix Llobregat.

 

Podeu consultar els requisits  per a cada categoria i altres informacions complementàries de funcionament  en el següent enllaç

Per inscriure’t a la borsa ha de ser a través del Web de l’aspirant

El Termini d’inscripcions inici el dia 16 de març de 2023 i un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà.

Des d’USTEC·STEs (IAC) denunciem la pràctica reiterada de les obertures extraordinàries de la borsa només quan hi ha necessitat d’inscripció en determinades comarques. Considerem que caldria una obertura ordinària anual per possibilitar la modificació de la disponibilitat de tots els participants de forma regular.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes