Publicada l’adjudicació provisional de places del concurs de trasllats (CT). Cos de mestres

Pots consultar les dades a l’aplicació web que oferim a la comunitat educativa.

⇒ Resolució definitiva primera quinzena de maig de 2023.
⇒ Reclamació i desestiment del 8 al 21 de març de 2023, més informació.
⇒ Tota la informació sobre el concurs de trasllats aquí.

Des d’USTEC•STEs seguim lluitant perquè s’ofereixin totes les places. Gràcies a la feina d’identificació de vacants que no han estat ofertades, realitzada pel nostre equip d’informàtica, hem presentat una reclamació global sobre l’oferta provisional de places.

Així mateix, impugnarem judicialment l’oferta definitiva si totes les places que hem reclamat finalment no s’ofereixen.

Alhora estem treballant tant a la mesa sectorial d’educació com a la mesa de funció pública per garantir el dret dels funcionaris a la mobilitat i a una destinació definitiva abans de la finalització dels processos d’estabilització, llegeix més informació aquí.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes