Comunicat

Comunicat de suport als familiars de les víctimes i a la comunitat educativa de Sallent

Des d’USTEC volem expressar el nostre sincer condol a tota la comunitat educativa de l’Institut Llobregat de Sallent i en especial a la família de les víctimes.

Donem tot el nostre suport a l’equip directiu i a tot el professorat del centre que han actuat amb professionalitat i estima cap als bessons i que ara estan sentint el trasbals de tan colpidora notícia i patint injustament un judici mediàtic que assenyala i pressuposa fets no contrastats que requereixen un seguiment curós.

Situacions tan tràgiques com aquesta són multifactorials i de vegades inevitables, però també són un fracàs de la nostra societat. Cal que tots i totes ens comprometem a abordar aquest tema sense posar el focus exclusivament en l’àmbit escolar. Urgeix una reflexió sobre quina societat estem construint, és la nostra responsabilitat com a ciutadanes i ciutadans.

Així mateix, és necessari rebutjar les conductes d’assetjament i qualsevol mena de violència de manera unànime i contundent des de tots els agents socials.

Defensem, però, l’escola com a pilar bàsic. És per això que cal invertir recursos reals per poder atendre el nostre alumnat en la seva diversitat i educar-lo en el respecte, la tolerància i l’amor cap als altres.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes