Novetat, possibilitat de refer o modificar les al·legacions al concurs de mèrits

El Departament ha acceptat la nostra petició i els aspirants que ho vulguin podran modificar o repetir les al•legacions a la puntuació del concurs de mèrits.
Ens informen del següent:
“D’acord amb la reunió informativa celebrada ahir dia 1 de març, amb el Servei de Selecció i Avaluació de Personal Docent, i atès que s’han introduït millores en el formulari de presentació de reclamacions a la puntuació provisional de mèrits, us comuniquem que, seguint les indicacions de la Directora General i d’acord amb les reunions i el que ens ha estat informat des de l’Àrea TIC   s’ha acordat donar la possibilitat als aspirants que a data de 28 de febrer inclòs ja havien enviat la seva reclamació, que puguin tornar a entrar-hi per ampliar-la o esmenar-la.
D’acord amb això, se’ls hi enviarà un formulari perquè expressin el seu desig de fer-ho i si és afirmatiu podran, els dies 6 i 7 de març, tornar a entrar al seu Espai personal, esmenar-la i tornar a enviar-la.
Si ens han donat el seu consentiment i no fan l’enviament definitiu un cop se’ls obri l’aplicació, es considerarà que no l’han tramitat i no es podrà recuperar la informació que hagin introduït abans”

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes