Publicada l’adjudicació provisional de places del concurs de trasllats (CT). Ensenyaments secundaris/Inspecció

Pots consultar les dades a l’aplicació web que oferim a la comunitat educativa.


⇒ Resolució definitiva prevista pel 4 de maig de 2023.
⇒ Presentació de reclamació i desestiment aquí.
⇒ Tota la informació sobre el concurs de trasllats aquí.

Des d’USTEC•STEs seguim exigint que s’ofereixin totes les vacants per garantir el dret dels funcionaris a la mobilitat i a obtenir una destinació definitiva abans de la finalització dels processos d’estabilització, llegeix més informació aquí.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes