Dona

Eines

Eina 520

Defensem els teus drets: amb fermesa per una educació feminista

Aquest 8 de març de 2023 es consolida com un dia reivindicatiu i de vaga general.
El dia de la dona treballadora és fruit de la lluita organitzada i liderada pels col·lectius feministes. El sindicat USTEC·STEs (IAC)
i la Secretaria de la Dona creiem fermament en la via d’autoorganització feminista i la via sindical per avançar en les nostres llibertats i en els drets laborals.
Sortim al carrer per denunciar polítiques i campanyes institucionals, perquè són insuficients i sovint partidàries de la mateixa ideologia masclista. A més, posem en relleu la precarietat laboral i altres violències més explícites: la pressió estètica, la sexualització als mitjans, el sostre de vidre, la violència a les xarxes, les actituds LGTB-fòbiques, els maltractaments, les violacions i els homicidis

La pots consultar i descarregar des d’aquest enllaç

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes