Pel català

Projecte Sambori


Projecte sambori

El Sambori és un projecte que fomenta creació col·lectiva, artística i cultural en grups d’alumnes de tot centre educatiu. L’objectiu és empoderar culturalment els més joves i el seu sentiment de pertinença a la comunitat a través de l’ús de la llengua catalana. El Sambori defensa la cultura com una eina de transformació social generadora d’oportunitats educatives i que combat la segregació escolar. Aquest projecte vol arribar al conjunt d’infants i joves del país, especialment als que es troben en situació de més vulnerabilitat, incidint en centres educatius amb més complexitat i en contextos més desafavorits. Es tracta que l’alumnat trobi un canal per expressar la seva veu a través de propostes artístiques i les comparteixin amb la resta d’alumnes i centres participants, però també les exhibeixin pel seu entorn local en les Mostres Sambori, forjant coneixences i comunitat.

L’edició d’enguany ha crescut com mai i és a punt de culminar: el dia 13 de març és la data límit per entregar les obres Sambori. Si teniu algun projecte que cregueu que pot encaixar-hi, no dubteu en enviar-lo!

Informeu-vos-en clicant a la imatge:

participa al projecte sambori

Animeu-vos i participeu-hi!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes