Full 452. Oposicions docents

CM-COE-COO, les 3 convocatòries que han de solucionar el frau.

Durant molts anys, les administracions públiques han utilitzat la figura contractual que coneixem com a personal interí per abusar laboralment de milers de persones que treballen pagades amb diners públics.
Ho ha fet l’administració espanyola i també la catalana en tots els seus departaments. El Departament d’Educació ha arribat a acumular un 40% d’interins docents a les plantilles dels centres públics. En el cas del personal laboral que dona suport a la docència (educadors/es, integradors/es socials, auxiliars d’educació especial, personal de cuina…), l’abús encara ha estat més evident i extrem.

El podeu consular i descarregar des d’aquest enllaç

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes