Salut Laboral

Educació posa en marxa el programa de benestar emocional per acompanyar el professorat i els centres educatius

A partir del 16 de gener els professionals de l’educació poden contactar amb un grup de 20 persones que gestionaran el suport i assessorament en matèria de benestar emocional.

El Departament d’Educació posa en marxa el Programa de Benestar Emocional, per tal d’acompanyar els professionals del món educatiu i els centres en la gestió del benestar emocional del seu alumnat.

L’objectiu és acompanyar els docents i d’altres professionals educatius dels centres, oferir-los eines per a la millora del benestar emocional, donar-los suport quan detecten dificultats de gestió emocional amb l’alumnat, i assessorar-los davant de situacions greus que es puguin donar en el centre educatiu. Al mateix temps, es vol facilitar la detecció i la resposta grupal en situacions de risc de malestar, així com promoure actuacions amb impacte positiu en el benestar emocional d’infants i joves.

El Departament també elaborarà material pedagògic, farà formació per a docents i tallers adreçats a alumnat i famílies.

Fes clic per més informació.

Les persones interessades –equips directius, tutors, docents de cicle superior d’educació primària, ESO i postobligatòria i altres professionals educatius- es poden posar en contacte amb el grup d’acompanyament per al benestar emocional a través de diferents vies:

-Atenció telefònica, de 8h a 19h, de dilluns a divendres: 900841383

-Correu electrònic equipbenestaremocional.educacio@gencat.cat

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes