Comunicat

Vaga

Manifest conjunt d’educació i sanitat: “Salvem els nostres serveis públics. Defensem el sistema del benestar”. Adhereix-t’hi!

Adhereix-te al manifest conjunt! SALVEM ELS NOSTRES SERVEIS PÚBLICS! Enllaç: https://forms.gle/GAtua2nVHH7KG66s9

Pots descarregar-lo al següent enllaç

 

Amb aquest manifest, fem una crida a tots els agents socials, sindicals, professionals, polítics per SALVAR ELS NOSTRES SERVEIS PÚBLICS. Fins aquí arribem després d’anys de successives crisis econòmiques i retallades del sistema del benestar que fan del tot necessari que alcem la veu de forma conjunta per aturar-ho.

Sense sanitat estem morts i sense educació no hi ha futur!

 

Manifest conjunt Educació i Sanitat 1
Manifest conjunt Educació i Sanitat 2

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes