Borsa

Nomenaments

Acte de nomenaments telemàtics extraordinari avui dijous 5 de gener de 2023

Avui dijous 5 de gener, es faran actes de nomenament telemàtics per adjudicar les vacants corresponents a la incorporació de la reducció de l’hora lectiva que encara han quedat sense cobrir en els darrers nomenaments telemàtics.
Consulteu la franja horària de connexió al web dels vostres serveis territorials.
Us recordem que disposeu de l’eina web de nomenaments d’USTEC-STEs per consultar les vacants que no es van assignar, així com l’enllaç a cada SSTT.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes