Obertura de Borsa extraordinària del Personal Laboral

Inici de les inscripcions dijous 22 de desembre de 2022 

El Departament d’educació  ha publicat convocatòria extraordinària de la borsa. Podeu consultar-ne les bases a la web del Departament d’Educació en el següent enllaç.

Aquesta obertura  permet la inscripció de nous candidats a la borsa d’algunes de les categories i per a determinades comarques:

 

  • Fisioterapeuta ( B1) – FIS: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Cerdanya, Garrigues, Moianès, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Segarra, Solsonès i Vall d’Aran.

 

  •  Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Cerdanya, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Moianès, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Pla d’Urgell, Ripollès, Segarra, Selva, Solsonès, Urgell, Vall d’Aran.

 

  • Integrador/a social ( C1) – INS: Alt Empordà, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Segarra, Selva, Solsonès i Val d’Aran.

 

  • Auxiliar d’Educació Especial (D1) – AEE: Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garrotxa, Gironès, Moianès, Osona, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Priorat, Ribera d’Ebre, Ripollès, Selva, Solsonès, Terra Alta, Urgell, Val d’Aran, Vallès Occidental, Vallès Oriental.

 

  • Oficial/a de 1a, manteniment (D1) – OFI: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Penedès, Berguedà, Cerdanya, Garrigues, Maresme, Moianès, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla de l’Estany, Pla d’Urgell, Priorat, Ribera d’Ebre, Ripollès, Solsonès, Terra Alta, Urgell, Val d’Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

 

  • Oficial/a de 1a, cuiner/a ( D1) – CUI: Tots els àmbits geogràfics.

 

  • Ajudant/a de cuina-netejador/a (D2) – NAJ: Tots els àmbits geogràfics.

Podeu consultar els requisits  per a cada categoria i altres informacions complementàries de funcionament  en el següent enllaç

Per inscriure’t a la borsa ha de ser a través del Web de l’aspirant

El Termini d’inscripcions inici el 22 de desembre de 2022 i un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà.

Des d’USTEC·STEs (IAC) denunciem la pràctica reiterada de les obertures extraordinàries de la borsa només quan hi ha necessitat d’inscripció en determinades comarques. Considerem que caldria una obertura ordinària anual per possibilitar la modificació de la disponibilitat de tots els participants de forma regular.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes