Comunicat

Premsa

Convocatòria de roda de premsa: El temps de negociació s’ha esgotat, anem a la vaga!

L’administració no aprota cap proposta suficient i acceptable, ni ha mostrat una voluntat negociadora real. Volem una educació pública de qualitat, amb els recursos suficients, defensant els nostres drets laborals i la dignificació de la nostra professió.

Lloc: Seu d’USTEC·STEs (IAC). C/València 524, escala A entresòl 4

Dia: Divendres 23 de desembre

Hora: 11’30h

Convoquem : USTEC·STEs (IAC)

roda de premsa
Roda de premsa 23-12-2022

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes