Reunió MEPAG 20.12.22: Previsió de terminis dels diferents processos d’estabilització

Avui, 20/12/22, en la Reunió en la Mesa de Funció Pública (MEPAG) s’ha transmès la següent informació respecte a la  previsió de terminis dels diferents processos d’estabilització:

Concurs-oposició estabilització:
✔️ Avui s’ha publicat la convocatòria per a les categories transversals: A1 Llicenciat/ada. Personal docent ,FIS, Monitors de formació ocupacional, Tècnic/a de gestió del personal laboral docent, CUI i OFI Manteniment. Consulta’n el contingut en el següent enllaç.
Segons la convocatòria les proves seran a partir del 🟢 20 de març del 2023

✔️Per a la resta de categories la previsió és que es publiqui la convocatòria demà 🟢21/12/22.

Nomenaments concurs de mèrits-Publicació al DOGC de les persones que han superat el procés i els llocs provisionals que han d’ocupar (tant adjudicació directa com per acte públic):

🟢divendres 23/12/22

Signatura de contracte: Previsió de publicació a l’ATRI, el dijous 22 o divendres 23/12/22, de les instruccions i model per realitzar el procediment (signatura..):

És molt possible que  necessiteu signatura digital. Exemples de canals d’habilitació signatura digital: IdCAT Certificat (cal cita prèvia), DNI electrònic (que podeu activar o recuperar contrasenya sense cita prèvia a les oficines emissores del DNI).

✔️Candidats adjudicació directa:  🟢dissabte 24/12/22

✔️Presa de possessió places obtingudes  via l’acte públic del concurs de mèrits: 🟢 previsió entre el 9/1/23 i 9/2/23.

Us mantindrem informades/ts sobre l’actualització de les diferents informacions.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes