Nomenaments del 12 i 14 de desembre: un autèntic desgavell!

El Departament d’Educació ens ha informat que, per “problemes amb l’algoritme informàtic” que adjudica els nomenaments a les persones interines, no ha pogut tenir en compte als nomenaments dels dies 12 i 14, en què s’adjudicaven les dotacions de la reducció de l’hora lectiva no cobertes per proposta de centre, a les persones disponibles a dia 1 de gener amb nomenament vigent per motiu de gaudi d’un permís de la titular que finalitza abans de l’inici d’aquestes places vacants. No han sabut programar el seu aplicatiu informàtic per destriar les persones en aquesta situació, i d’aquí s’han derivat les errades dels nomenaments del dia 12 i les del dia d’avui, amb el perjudici que ha ocasionat a les persones afectades.

Des d’USTEC·STEs vam fer la petició que les persones que complien aquests requisits es tinguessin en compte, i avui hem demanat al Departament que, després d’aquest caos, les vacants que no s’han cobert es nomenin el dia 22 de desembre perquè puguin optar-hi, com a mínim, les persones amb nomenament fins el darrer dia lectiu, però   malauradament han desestimat aquesta proposta.

El Departament ens ha informat a darrera hora que dijous dia 15 faran nomenaments telemàtics per substitucions de durada variable i divendres 16 per les vacants que han quedat per cobrir (que són 809 places), aclarint que només hi podran optar les persones interines que en data de demà i divendres no tinguin nomenament vigent, deixant fora les persones que, amb nomenament vigent, estaran disponibles amb seguretat el dia 1 de gener i podrien optar a obtenir una vacant.

Novament, les persones interines són víctimes de la incompetència del Departament, que no ha estat capaç de fer aquesta gestió a nivell informàtic per beneficiar la gent de la borsa. Moltes persones interines es quedaran novament sense cobrar les festes de Nadal per canvis del motiu de la baixa de la titular durant les festes, les interrupcions del permís per naixement de fill/a, les altes mèdiques, etc. L’adjudicació de les vacants era una oportunitat per totes aquestes persones i s’ha perdut.

Des d’USTEC•STEs (IAC) denunciem que no es vulgui donar resposta al caos generat en aquests nomenaments i el perjudici ocasionat a les persones afectades. És per això que insistim en la necessitat de posposar els nomenaments de les vacants que queden per nomenar al dia 22 de desembre i, així, compensar aquest despropòsit.

USTEC-STEs

14 de desembre de 2022

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes