Incidències i informacions dels nomenaments de vacants del 12.12.2022

El Departament ens informa que s’han tancat els nomenaments d’avui perquè hi ha hagut un error a l’algoritme: s’ha nomenat només a la gent disponible el dia d’avui sense tenir en compte les persones que estaran disponibles a 1 de gener, tal com havíem exigit des d’USTEC·STEs. S’han aturat els nomenaments i s’ha enviat un missatge al centenar de persones que havien acceptat, es refaran els nomenaments avui mateix incloent a tothom.

Pel que fa a les dones embarassades que donin a llum entre avui i el dia 1 de gener, l’administració ha acceptat la demanda d’USTEC·STEs i es reservarà la plaça i nomenarà una substitució. També es reservarà la plaça a la gent que tingui baixa mèdica de forma inesperada entre el dia d’avui i el dia 1 de gener, sempre que es justifiqui degudament.

Finalment, totes aquelles persones que hagin rebut missatges dels seus respectius SSTTs (Maresme-Vallès i Vallès Occidental) on us informen que els nomenaments d’avui seran el dia 1, no en feu cas: seran avui. El Departament ja ha contactat amb aquests SSTTs perquè esmenin aquesta informació errònia.

USTEC-STEs

Dilluns 12 de desembre del 2022

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes