Borsa

Nomenaments

Nomenaments de vacants 12 i 14 de desembre i període extraordinari de modificació de dades de la borsa de personal docent

Finalment l’administració ha atès i acceptat parcialment la proposta que USTEC-STEs vam realitzar en la darrera mesa sectorial del 24 de novembre, on vam situar que els nomenaments del 12 i del 14 de desembre, i també apuntàvem al 16, primer es cobrissin els nomenaments de vacants i, en segon lloc, les substitucions per que les persones amb un número mes baix puguessin optar de manera prioritària a les places de major durada.

Així mateix, el Departament acaba de comunicar que OBRE UN PERÍODE DE MODIFICACIÓ DE DADES EXTRAORDINARI per als propers dies 5, 6 i 7 DE DESEMBRE DEL 2022.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes