Recuperació del complement de productivitat o greuge?

El personal laboral som un dels col·lectius que més poder adquisitiu ha perdut els darrers 12 anys.

Recuperació d’un complement anomenat de productivitat, per premiar aquells que tenen la virtut de produir… o que tenen la virtut de la submissió.

La percepció d’un complement merescut en cap cas ha de dependre de la valoració subjectiva i jeràrquica de les direccions. Quin preu o quin menyspreu estem pagant per a la recuperació d’una part ínfima del poder adquisitiu? Aquesta recuperació del complement o pèrdua de dignitat, passa per:

  • La valoració personal del superior jeràrquic d’uns ítems subjectius sobre la nostra feina.

  • Altres valoracions personals que van més enllà d’aquests ítems i que vulneren la dignitat dels treballadors i treballadores, reafirmant una vegada més l’abús i manca d’empatia per part d’algunes direccions.

USTEC·STEs (IAC), una vegada més en solitari,

Denunciem:

  • La pèrdua de poder adquisitiu.
  • La recuperació i percepció d’aquest complement lligat a valoracions subjectives i jeràrquiques.
  • El tracte que el col·lectiu del personal laboral ha rebut en l’aplicació d’aquest complement.

Exigim:

  • Esmenar els greuges produïts als i entre els treballadors, de manera que tot el personal laboral pugui cobrar en nòmina la quantitat total del complement.
  • La inversió del 6% en educació. Cal una recuperació real del poder adquisitiu i daltres ingressos perduts.

Agraïm:

A totes aquelles direccions que han mostrat respecte i empatia cap al personal laboral del seu centre, malgrat els greuges que es podien esdevenir amb els criteris establerts i signats, per poder percebre aquest complement. Algunes direccions han estat prou íntegres en aquesta situació i han valorat la feina de les seves treballadores i treballadors.

L’abús que pateix la teva companya o el teu company demà el podries patir tu.

Prou menyspreu.

Recuperació real del poder adquisitiu sense abusos i amb dignitat.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes