OPOS TEEI: Persones aprovades i sense plaça que es proposen per cobrir les noves vacants generades

Persones aprovades i sense plaça que es proposen per cobrir les vacants generades en el procés d’incorporació de l’1 de setembre.

Publicat un nou Acord de l’Òrgan Tècnic de Selecció,  de 6 d’octubre del 2022, que aprova la relació de persones que havien resultat seleccionades i que, per motiu de renúncia, no incorporació a la plaça adjudicada o no compliment dels requisits exigits a la convocatòria del procés de selecció, no han pogut ser contractades.

Aquest mateix acord aprova la relació de persones que han superat el procés sense obtenir plaça i que es proposen per cobrir els llocs que han quedat vacants seguint estrictament l’ordre de puntuació obtingut en el concurs-oposició.

Les persones proposades per cobrir les vacants generades, disposen d’un termini de 20 dies hàbils, del 10 d’octubre, a les 8 hores, fins al 8 de novembre, per presentar la documentació acreditativa a través del següent formulari.

Aquelles que no presentin la documentació requerida dins del termini establert, llevat dels casos de força major, i les que no compleixin les condicions i els requisits exigits, no podran ser contractades i quedaran anul·lades les seves actuacions en el procés selectiu.

Davant qualsevol dubte podeu contactar amb les referents del Personal Laboral de la USTEC·STEs (IAC) del vostre territori:

Barcelona laboralsbarcelona@sindicat.net, 930 40 99 95
Girona  laboralsgirona@sindicat.net
Lleida laboralslleida@sindicat.net
Tarragona i Terres de l’Ebre laboralstarragona@sindicat.net

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes