Personal laboral

Errada informàtica i Repetició Nomenaments telemàtics del Personal Laboral

 

El Departament admet que hi ha hagut un error informàtic greu que ha afectat les comunicacions en les preadjudicacions de vacants i substitucions des de l’aplicatiu de borsa (web de l’aspirant).
Les preadjudiciacions que estan oferint avui poden ser errònies. L’acceptació o el rebuig d’aquestes preadjudicacions errònies no tindran cap repercussió.

Les persones que heu obtingut una adjudicació en els actes públics dels darrers dies i que no heu rebut comunicació per part del Departament, a causa de l’endarreriment en l’enviament per mail d’aquestes comunicacions, el rebreu aviat. No heu de tenir en compte cap de les preadjudicacions que heu rebut des de la web de l’aspirant.

El Departament afirma que el pròxim dilluns dia 5 de setembre hi haurà una repetició del procés telemàtic d’adjudicació, tot el procés que ha tingut lloc divendres 2 de setembre queda sense efecte. Enllaç

Davant de qualsevol dubte o incidència podeu enviar un correu electrònic al vostre servei territorial per comunicar-ho.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes