Propers nomenaments telemàtics: dimecres 31 d’agost i divendres 2 de setembre

El dia 31 d’agost de 2022 els serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics, per cobrir les vacants que hi ha pendents d’assignació entre el professorat inscrit a la borsa de personal interí docent.

A partir del dia 2 de setembre,  els nomenaments telemàtics es faran habitualment els dilluns, dimecres i divendres de cada setmana. Consulteu els dies d’adjudicació i franja horària de connexió als webs dels serveis territorials:

Informació de la borsa de personal docent
Web del Departament

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes