Departament

25/08/22 Portal de centre – Termini per a la sol·licitud de reducció de dues hores per al personal docent entre 55 i 64 anys: fins al 5 de setembre es pot sol·licitar la reducció

Accés a Portal de centre

Fins al 5 de setembre es pot sol·licitar la reducció de dues hores hores d’activitats complementàries per al personal funcionari i laboral docent entre 55 i 64 anys

El DOGC ha publicat l’Acord GOV/162/2022​ de 2 d’agost, de mesures en matèria de personal docent dependent del Departament d’Educació, i la Resolució de 4 d’agost de 2022, que fixa quin és el procediment que ha de seguir el personal funcionari i laboral docent que té entre 55 i 64 anys per reduir en dues hores les activitats complementàries setmanals de presència al centre, i també les condicions específiques de l’horari setmanal d’aquest col·lectiu.

Per fer la sol·licitud consulteu l’apartat Reduccions de jornada

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes