BORSA DE TREBALL DEL PERSONAL LABORAL

Llista definitiva de persones participants a la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència

 

El 26 de Juliol s’ha publicat a la web del Departament d’Educació la Resolució per la qual s’aprova la llista definitiva de persones participants admeses i excloses a la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

Les persones participants poden consultar aquesta llista definitiva a través de la web de l’aspirant.

 

Aquesta setmana  també es publicarà la informació relativa a l’Acte públic d’adjudicació de places que tindrà lloc de forma presencial en diversos llocs de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes