RESUM COMITÈ INTERCENTRES 20-07-2022

Amb data de 20 de juliol 2022, s’ha dut a terme la darrera reunió del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació.

Aquí teniu les informacions més rellevants de la reunió mantinguda amb el Departament:

  1. Curs 22-23

  • S’incorporen 35 escoles rurals a impartir el primer cicle d’Educació Infantil. USTEC tornem a reclamar que la figura professional que ha de cobrir aquestes places són les Educadores de Llars d’Infants.

  • Noves dotacions pel curs 22/23

    • Places estructurals per acord de govern: 78 EEE, 17 TIS adscrits a IFE, 184 TEEI (54 d’aquestes seran per escoles rurals i, a petició d’USTEC, a l’acta públic figuraran com a centre de ZER).

    • Places del programa: 340 TIS, 89 TEEI.

El Departament informa que totes aquestes places es faran públiques al web del Departament abans de l’acta públic del 29, 30 i 31 d’agost: tots els llocs a proveir i la seva identificació, si són vacants que no tenen data de finalització o de programa que té una durada de 3 anys.

 

  1. Borsa de treball del personal laboral

El dia 19 de juliol va finalitzar el termini per presentar al·legacions a la llista provisional de la borsa.

Segons el departament, la setmana vinent es publicarà la llista definitiva.

 

  1. Resolució del procés selectiu de les TEEIs

El dia 4 d’agost acaba el termini per presentar recurs. Este previst que en la setmana del 8 d’agost es publiqui la llista definitiva al DOG.

Aquelles persones que han obtingut la placa provisional a més de 40 km del seu domicili i volen apropar-se, poden sol·licitar una mobilitat funcional, en cas d’haver-hi vacants al territori i poder oferir la mobilitat, el criteri de selecció serà la distància.

  • Per sol·licitar la mobilitat funcional, qui tingui Atri ho ha de fer per e-valisa, qui no tingui Atri ho pot fer per petició genèrica. Cal dirigir la sol·licitud al Servei Territorial al qual pertany la plaça obtinguda.

  • USTEC recomanem que tant si es demana per e-valisa com per petició genèrica, s’enviï també al Servei Territorial al qual voleu la mobilitat funcional.

 

  1. Concurs de mèrits del personal laboral docent

Departament informa sobre el procés d’estabilització del personal laboral docent:

27 places de l’IE Oriol Martorell.

35 places de Monitors de formació ocupacional.

98 places de Tècnics de gestió.

 

  1. Concurs de mèrits del personal laboral

USTEC demana saber el nombre de places d’aquelles categories que corresponen a més d’un departament de la Generalitat, com ara les FIS, NET, CUI i OFI.

Funció Pública no defineix quin nombre de places són de cada departament perquè, segons diu el Departament, les places no estan ben definides dins cada un.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes