Reunió extraordinària del comitè intercentres amb el Departament: Continuïtat de les places de programa

Avui, dimecres 13 de juliol, ha tingut lloc una reunió extraordinària del Comitè Intercentres i el Departament per parlar de la continuïtat de les places de programa.

La feina i la constància dels membres del CI conjuntament amb les mobilitzacions ha donat fruit!

Hem aconseguit una bona proposta per part del Departament, així i tot, caldrà continuar treballant per l’increment de les nostres plantilles, per obtindre una aposta pressupostària durant els anys que venen, per  fer realitat un sitema educatiu públic, gratuït, inclusiu i de qualitat amb tots els recursos necessaris.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes