Opos TEEI: Publicació de la relació de persones que han d’aportar documentació acreditativa

El Departament ha fet pública la relació de persones amb proposta de centre de les quals no s’han pogut acreditar els requisits exigits a la convocatòria d’ofici perquè no constaven en l’ATRI.

En el següent enllaç podeu consultar si consteu en aquesta llista.

Aquestes persones disposen d’un termini de 20 dies hàbils (del 6 de juliol a les 8 del matí fins al 2 d’agost) per presentar la documentació acreditativa a través del següent formulari.

Per accedir al formulari necessiteu identificació digital (idCat mòbil, Cl@ve, Dni electrònic, etc.)

Les persones aspirants proposades que no presentin la documentació requerida, llevat dels casos de força major que seran degudament comprovats per l’òrgan convocant, i les que no compleixin les condicions i els requisits exigits, no podran ser contractades i quedaran anul·lades les seves actuacions en el procés selectiu, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en cas de falsedat.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes