Diumenge, 26J: MANIFESTACIÓ PER LA PAU. OTAN NO. BASES FORA (Madrid)

 

El proper diumenge 26 de juny, en motiu de la cimera de l’OTAN que tindrà lloc a Madrid la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol, s’ha covocat una manifestació multitudinària amb el lema “Per la pau. No a l’Otan i no a les guerres. Bases fora i no als pressupostos militaristes. Fora l’Otan i la seva cimera”, en la qual hi participaran persones i entitats d’arreu de l’estat.

Aquesta tindrà lloc a Madrid i començarà a les 12h a Atocha.

 

 

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes