CARAVANA OBRIM FRONTERES 2022

PIRINEUS I ALPS. LES FRONTERES INTERIORS D’AHIR I D’AVUI

Aquest any, la caravana recorrerà els Pirineus del 15 al 24 de juliol, des d’Euskal Herria fins als Alps, per acabar a Barcelona.

Les fronteres interiors europees que al segle passat van ser clandestines per als que enfrontaven els règims totalitaris europeus, tornen a ser clandestines per als que s’enfronten a les polítiques migratòries, econòmiques i comercials de la UE.

Enguany, la Caravana Obrim Fronteres posa el focus en les violacions de drets que es donen entre fronteres internes. Com a fil conductor, aquesta caravana estarà també enfocada en la memòria, tenint present el record de l’exili i les lluites passades en solidaritat amb la situació actual.

 

T’animes? Inscriu-te fins el 30 de juny: https://forms.gle/SCT2VNZAezjfehq76

 

Per a més informació, pots consultar el web de la Caravana Obrim Fronteres: https://obrimfronteres.org/caravana-obrim-fronteres/ i el seu Twitter:.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes